TOTAALASSORTIMENT
Excellent Gordijnen biedt een totaalassortiment gordijnen en binnenzonwering: vitrage, paneelgordijnen, vouwgordijnen, overgordijnen, rolgordijnen, in betweens, (gordijn) jaloezieën, plissé-gordijnen, shutters en niet te vergeten de horren. Alle bekende merken zijn in de collectie vertegenwoordigd.
De mogelijkheden zijn oneindig en ik kies bewust voor kwaliteit en garantie. Men heeft bij mij minimaal drie jaar garantie. Natuurlijk is het belangrijk dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Ik bezoek beurzen, volg cursussen en laat me goed informeren over de nieuwste stoffen.

RUIME ERVARING
Excellent Gordijnen staat voor passie, sfeer, kwaliteit en maatwerk. Ik leerde het vak toen ik in de jaren '90 in de zaak van mijn ouders ging werken. Ik leerde klanten adviseren, ging naar hen thuis om gordijnen op te meten en zorgde dat alles perfect in orde was. En dat is altijd zo gebleven. Ik heb me altijd alleen bezig gehouden met de raambekleding aan de binnenkant van de woning. Toen ik in Reusel kwam wonen begon het ondernemersbloed weer te kriebelen. In 2011 besloot ik de stap te wagen en Excellent Gordijnen te beginnen. In die periode bouwden mijn echtgenoot en ik net een huis aan de Boegent 43 en we besloten om daar een gedeelte voor Excellent Gordijnen in te creëren.

SERVICE
In een speciale ruimte kan ik mijn klanten in alle rust ontvangen. Men kan zich onder het genot van een kopje koffie laten adviseren en een keus maken uit het rijke assortiment raambekleding. Natuurlijk kan men ook stalen mee naar huis nemen, om te kijken of het echt past. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat men deze persoonlijke benadering op prijs stelt. Ik werk voornamelijk op afspraak. Dat zorgt ervoor dat er nooit sprake is van haastwerk en dat je echt alle tijd voor een klant kunt nemen. Natuurlijk ga ik ook naar de klanten thuis. Ik vind het belangrijk om de situatie ter plekke te bekijken. Ik bespreek welke sfeer men in huis wil, maar ik kijk ook wat technisch mogelijk is én ik meet natuurlijk alles op. Daarna komt men bij mij in de showroom om een juiste keuze te maken. Daar is tijd voor nodig en die wil ik echt voor mijn klanten nemen.